Om oss

Ewa och Börje Jonsson

Föreläsare och sångare         

I juni 1996 träffades vi första gången och efter två år gifte vi oss i det lilla kapellet i Örserum utanför Gränna. Det var på Arlanda som vi möttes på väg till Israel på en resa där Ewa var reseledare och Börje resenär. Sedan dess har det varit vi två.  I med och motgång, i glädje och sorg har vi navigerat tillsammans och våra gemensamma intressen, vår tro och våra visioner är vår drivkraft. I åtta år drev vi hotell Smålandsgården tillsammans och från den tiden bär vi med oss många finna minnen. 

Nu är vi pensionärer och det mesta av vår tid ägnar vi åt att sjunga (Börje) samt att hålla föredrag om Israel (Ewa). Tillsammans besöker vi församlingar, föreningar, seniorträffar,  skolor, ja alla som vill lyssna till andliga sånger och visor, svenska visor och en del israeliska. Den som vill få en större inblick när det gäller Israel både bibliskt, historiskt, nutid, politiskt etc. får gärna engagera oss för föredrag och/ eller sång.

Nu bor vi i fantastiska Holmsund, nära älv och hav med fåglar, fiskar, harar, rådjur och svanar som närmaste grannar. Här trivs vi och mår gott. Vi tackar Gud varje dag för hans godhet emot oss!

 

Hör gärna av er om ni vill att vi medverkar med sång och/eller tal. 

Ewa och Börje Jonsson, Holmsund - 073-5451401 - jonsson6773[a]gmail.com


(Lämna tom)

Välkommen

Välkommen till www.ewaoborje.n.nu.

 

 

Länkar

  •